Företagsuppgifter för anslutning till El-Kretsen

Fyll i formuläret nedan för att ansluta dig som kund till El-Kretsen. I nästa steg kommer du att få möjligheten att välja vilket eller vilka avtal du vill ha, vi erbjuder många möjligheter och valet är ditt. Om du vill kan du redan nu läsa vårt Anslutningsavtal för produkter, Anslutningsavtal för batterier, Rapporteringsavtal för produkter samt Rapporteringsavtal för batterier.

Omfattas du av producentansvaret för stora industribatterier, elbilsbatterier eller liknande? Här kan du läsa Anslutningsavtalet för stora industribatterier.

Vill du veta mer var god kontakta oss på info@el-kretsen.se så hjälper vi dig. Alla ansökningar går igenom en kreditkontroll. Läs mer här.

När din ansökan blivit godkänd, och du har loggat in i Deklarationsportalen och godkänt dina avtal, får du tillgång till dina certifikat. Dessa behöver du för att kunna registrera dig hos Naturvårdsverket. Klicka här för att komma till Naturvårdsverkets registrering.

Anslutning för

Kontaktperson

Avtalsansvarig:

Industribatterier

Omfattas du av producentansvaret för stora industribatterier, elbilsbatterier eller liknande? Vi behöver då teknisk information om era batterier och en lista på era godkända serviceombud. Vänligen ladda ner nedan dokument, fyll i dessa och skicka sedan dina filer till info@el-kretsen.se. Skriv företagsnamnet i ämnesraden.

Serviceverkstäder

Batteriinformation