El-Kretsen söker Kundsupport/administratör

Om oss

El-Kretsen är Sveriges största insamlingssystem för elavfall och batterier. Vi samarbetar med Sveriges alla 290 kommuner, ett 20-tal transportörer och ett 30-tal återvinnare, och tillsammans gör vi svensk återvinning till den mest effektiva i världen. Vår uppgift är att hjälpa producenterna (importörer och tillverkare av elprodukter och batterier) att uppfylla sitt producentansvar genom att erbjuda vårt rikstäckande insamlingssystem. Idag har vi cirka 1700 anslutna producenter som varje månad rapporterar till oss de produkter och batterier de sätter på marknaden.

Tjänsten

Tjänsten är en Kundsupport och administratör på 50% för ett vikariat t o m december 2018. Din roll på El-Kretsen blir att serva våra kunder med information om producentansvaret, hur våra tjänster fungerar och praktiskt kring de rapporter som kunderna skickar in till oss varje månad. Återkommande uppgifter är avtalshantering, att hjälpa kunder ändra/rätta tidigare gjorda rapporter samt registervård.

Det är ännu öppet om tjänsten ska fördelas på några eller alla dagar i veckan.

Om dig

Vi söker dig som gillar människor och som brinner för att alltid ge bästa support. Du har god datorvana, är noggrann och mån om att även detaljerna blir rätt. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar för att i bästa fall kunna svara direkt själv men i lika stor utsträckning sammanfatta och skicka frågan vidare. På så sätt kan du agera som en ”one stop shop” för de som ringer eller mailar till oss. Många av våra kunder är utländska så du behöver behärska engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du gillar siffror och har en förståelse för hur supportarbetet hänger ihop med El-Kretsens ekonomi.

Övrigt

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du har en unik position men kommer också samarbeta med andra. Som ett litet företag, tio anställda, hjälps vi åt i många frågor och det gör också att du kommer få inblick i hela verksamheten och känna dig delaktig i stort som smått.

Ansökan

Du är välkommen med ett personligt brev och ett CV, senast 31 januari 2018. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mårten Sundin, Marknadsansvarig på El-Kretsen, marten.sundin@el-kretsen.se eller 08-545 216 85