Välkommen till frukostseminarium om
WEEE Europe!

2017-02-01

- En enkel lösning för att hantera producentansvaret på europeisk nivå

Sköter du deklarationer för flera olika länder, men upplever att administrationen är ineffektiv? Eller har ditt företag distansförsäljning till slutanvändare i annat EU-land och vill underlätta hanteringen?

Som producent kan det vara svårt att sätta sig in i alla regler som gäller när man säljer varor mellan olika EU-länder. Elker Finland, Elretur Danmark och Norge och El-Kretsen är partner och delägare av WEEE Europe – en paraplyorganisation som skapats för att hjälpa europeiska producenter att hålla reda på nationella lagstiftningar och hur man deklarerar mellan landsgränserna.

WEEE Europe bjuder nu in till ett frukostseminarium där du har möjlighet att bekanta dig med våra tjänster och få reda på hur WEEE Europe skulle kunna hjälpa ditt företag i form av rådgivning och hjälp med avtal etc. Dessutom kommer vi demonstrera hur ni kan använda vår innovativa Deklarationsportal, som samlar all kontakt på ett ställe – oavsett hur många länder du deklarerar till.

Den 1 februari 2017 kl. 09:00 – 11:00 träffas vi på Hilton Slussen i Stockholm. För dig som inte har möjlighet att komma dit sänds seminariet via webben. Du kommer också ha möjlighet ställa frågor även om du inte är på plats.

För dig som kommer till Hilton bjuder vi på frukostfika. Dessutom kommer representanter från våra nordiska grannländers insamlingssystem och WEEE Europe finnas på plats.

Varmt välkomna!

Vänligen klicka på länken för att registrera ert deltagande i seminariet: https://goo.gl/forms/OLgD4wHok2LD8kde2

Anmäl er senast den 20 januari 2017.

Mer information hittar ni på www.weee-europe.com.