Green Electronics Summit

2017-06-12

Tack för en superlyckad konferens!

Då var premiäromgången av Green Electronics Summit avklarad, och nu pustar vi ut efter dessa extra arbetsintensiva men också lyckade dagar. Vi vill börja med att tacka alla er som deltog i konferensen – föreläsare, utställare och publik – som bidrog inte bara med sin kunskap som ledde till intressanta samtal och frågor, utan också medverkade till att skapa trevlig stämning framåt småtimmarna.

Vi är nog alla överens om att Vår Gård levererade på matfronten, men också att de gav oss en inspirerande och vacker miljö. Bröllop någon?

Ett extra tack till vår moderator Åsa Julin för relevanta frågor och för förmågan att styra både talare och publik efter det tajta schema vi hade.

Vad har vi då plockat med oss från detta tvådagarsevent? Inför konferensen skrev vi att vi hoppades att ni skulle få en god inblick i allt från miljömärkningar och den nya kemikalieskatten till framtidens miljökrav inom offentlig upphandling och andra myndighetskrav kopplade till elprodukter. Vi hoppas verkligen att vi har införlivat era förväntningar!

Tack igen allihopa!

Lust att kolla in programmet igen? Klicka här.

Se bilder från konferensen nedan: