El-Kretsen bjuder in till årets konferens

Välkommen till Green Electronics Summit!

Elavfall är den snabbast växande sortens avfall och är förenat med en rad stora frågor för människa och miljö. Hur kan vi optimera tillverkning, livslängd och återvinning för att minimera produkternas miljömässiga och sociala fotavtryck, och vilka skyldigheter har vi enligt ny lagstiftning?

På konferensen möts alla vi som är med och påverkar utvecklingen. Producenter, myndigheter, återvinnare, inköpare, kommunikatörer, forskare m fl. Tillsammans diskuterar vi vägen mot en hållbar framtid och vad som driver utvecklingen framåt.

Du får ta del av de senaste nyheterna och trenderna inom grön elektronik, lyssna till inspirerande föreläsningar, nätverka och delta i diskussioner med branschens ledande aktörer.

Gemensam middag och mingel i vackra Saltsjöbaden.

Välkommen!

Datum

12-13 juni, lunch till lunch

Program

Klicka här för att titta på programmet

Anmälan

Anmäl dig nu så är du med i utlottningen om att få sova lite extra skönt! Bland de 50 första anmälningarna lottar vi nämligen ut hotellets svit där en lycklig deltagare får bo kostnadsfritt.

Klicka här för att komma till anmälan

Plats och logi

Vår Gård i Saltsjöbaden, knappt 40 minuter från Slussen med Saltsjöbanan eller 20 minuter med bil. Utsikten från konferensen sträcker sig ut mot skärgården och nöjer du dig inte med utsikt så kan du förstärka intrycken med en promenad i skogen, en paddeltur i viken eller varför inte ett dopp från bryggan.

Vår Gård är en Svanenmärkt konferensanläggning precis i kanten av vår skärgård. Mycket fokus ligger på maten. Hotellet har även ett eget bageri som tar frukost och fikapauserna till en ny nivå.