Green Electronics Summit 2019

2019-10-08

Klicka på den blå pilen till höger för att titta på nästa bild.

Tack för en superlyckad konferens!

Då var andra omgången av Green Electronics Summit avklarad, och nu pustar vi ut efter dessa extra arbetsintensiva men också lyckade dagar. Vi vill börja med att tacka alla er som deltog i konferensen – föreläsare och publik – som bidrog inte bara med er kunskap som ledde till intressanta samtal och frågor, utan också medverkade till att skapa trevlig stämning framåt småtimmarna. Vi är nog alla överens om att Vår Gård levererade på matfronten, och i en sådan inspirerande och vacker miljö. Ett syfte med Green Electronics Summit är att samla oss som på något sätt har med elprodukter att göra i någon del av dess livscykel. Att med havet som fond kunna diskutera hållbarhet, exempelvis mellan producent och återvinnare, mellan kommun och myndighet. Där tror vi El-Kretsen kan bidra och spela roll, som en sammanhållande länk i kedjan.

Ett extra tack till vår moderator Åsa Julin för relevanta frågor och för förmågan att styra både talare och publik efter det tajta schema vi hade.

Här nedanför kan du se programmet för respektive dag och ett urval foton som togs. Som sista punkt på dagordningen fick vi alla uppleva en vernissage. Cirka två burar med elavfall förvandlades under den 24 timmar långa konferensen till ett konstnärligt performance. Du ser det i sin helhet i videon nedan

Vi ser fram emot att mötas igen för att fortsätta diskussionerna och hitta nya vägar framåt för alltmer slutna kretslopp.

Tack igen allihopa!

Lust att kolla in programmet igen?

Dag 1

Dag 2

Här nedan visas performance-konstverket av Backa Carin Ivarsdotter. Titta och njut!