Intresseanmälan – Industribatterier

Intresseanmälan för avtal om industribatterier

Fyll i formuläret så kontaktar vi er för att reda ut era behov av El-Kretsens nationella insamlingssystem för industribatterier och elbilsbatterier. Vi erbjuder individuellt anpassade avtal där du som kund betalar först när ett industribatteri ska återvinnas. 

Omfattas du av producentansvaret för bärbara batterier, portabla industribatterier eller elektronikprodukter?
Anslut dig direkt för att bli kund »

Vill du veta mer var god kontakta oss på info@el-kretsen.se så hjälper vi dig.

Kontaktperson

Anslutning

Företagsuppgifter för anslutning till El-Kretsen

Fyll i formuläret nedan för att ansluta er som kund till El-Kretsen. I nästa steg kommer ni att få möjligheten att välja vilket eller vilka avtal ni vill ha, vi erbjuder många möjligheter och valet är ert. Om du vill kan du redan nu läsa vårt Anslutningsavtal för produkter, Anslutningsavtal för batterier, Rapporteringsavtal för produkter samt Rapporteringsavtal för batterier.

Omfattas du av producentansvaret för stora industribatterier, elbilsbatterier eller liknande? Vi tar gärna kontakt med dig och tar fram ett individuellt anpassat avtal för er. Gör en intresseanmälan »

Vill du veta mer var god kontakta oss på info@el-kretsen.se så hjälper vi dig.

Anslutning för

Kontaktperson

Avtalsansvarig:

Batteriportalen

Företagsuppgifter för anslutning till Batteriportalen

Här kan du som auktoriserat ombud eller producent av industri- eller elbilsbatterier registrera dig för Batteriportalen. När du registrerat dig i detta formulär kontrollerar vi dina uppgifter och om allt är i ordning skickar vi tillbaka användaruppgifter till dig via mail, vanligtvis inom ett par dagar. Därefter kan du logga in i portalen och beställa hämtning av industri- och elbilsbatterier samt hämta all information du behöver inför transporten.

OBS! Denna registrering gäller endast för industri- och elbilsbatterier.

Har du andra batterier registrerar du dig här.

Bli kund

Bli kund hos oss på El-Kretsen

El-Kretsen är länken mellan dig som producent, myndigheterna och återvinningsindustrin. Vi svarar på frågor om lagstiftning, klassificering och vilka krav som ställs på olika producenter och samlar in och återvinner din uttjänta elektronik – allt för att hjälpa dig att uppfylla ditt producentansvar. Sedan 2001 har vi byggt upp och förfinat det system som drygt 1 700 företag är anslutna till i dag och som i pressen ofta benämns som världsledande. Välkommen!

Gå direkt till anslutningsavtalet eller fyll i dina kontaktuppgifter om du vill veta mer så hör vi av oss så snart som möjligt.

Subscribe to El-Kretsen RSS