Företagsuppgifter för anslutning till El-Kretsen

Fyll i formuläret nedan för att ansluta er som kund till El-Kretsen. I nästa steg kommer ni att få möjligheten att välja vilket eller vilka avtal ni vill ha, vi erbjuder många möjligheter och valet är ert. Om du vill kan du redan nu läsa vårt Anslutningsavtal för produkter, Anslutningsavtal för batterier, Rapporteringsavtal för produkter samt Rapporteringsavtal för batterier.

Omfattas du av producentansvaret för stora industribatterier, elbilsbatterier eller liknande? Här kan du läsa Anslutningsavtalet för stora industribatterier.

Vill du veta mer var god kontakta oss på info@el-kretsen.se så hjälper vi dig. Alla ansökningar går igenom en kreditkontroll. Läs mer här.

Glöm inte att du också måste registrera ditt företag hos Naturvårdverket. Klicka här för att komma till Naturvårdsverkets registrering.

Anslutning för

Kontaktperson

Avtalsansvarig:

Industribatterier

Omfattas du av producentansvaret för stora industribatterier, elbilsbatterier eller liknande? Vi behöver då teknisk information om era batterier och en lista på era godkända serviceombud. Vänligen ladda ner nedan dokument, fyll i dessa och skicka sedan dina filer till info@el-kretsen.se. Skriv företagsnamnet i ämnesraden.

Serviceverkstäder

Batteriinformation